22 Şubat 2012 Çarşamba

"Kitapsız Kütüphanemizi Kitaplandıralım" Kampanyasında Sonunda Bizimde Tuzumuz Oldu

Yaklaşık 15 gün önce bloglarda ve de facebookta "Kitapsız kütüphanemizi kitaplandıralım" kampanyasını gördüm. Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Karasüleymanlı Uzunköy İlköğretim Okuluna kütüphane kurmak için kitap toplama kampanyası başlatılmış. Köy okulu olduğundan dolayı imkanlar maalesef çok kısıtlıymış. Öğrencilerin de kitap almaya ayırabilecekleri maddi güçleri olmadığından dolayı kütüphane için tek seçenek gelecek yardımlarmış.

Evde kütüphanede ne kadar işe yarar roman kitap varsa topladım. Üstüne birde Niloş'un çocuk kitapları eklenince bir koli kitabı topladık ve yolladık.

İşte bunlarda bizden çocuklara armağan.


Niloş bulmakta zorlanırlar diye onlara el yazısı kitap serisini yolladı.


Ve benim ona hediye ettiğim diğer bir hikaye kitabı. Onunla bir kere daha gurur duydum. Sanırım her hediye eğer böyle güzel değerlenicekse bütün paramı ona hediyeye yatırabilirim :)

Kütüphane projesini destek olmak için ne mi yapabilirsiniz?

- Hikaye, roman, dergi, ansiklopedi türü kitapları okulumuza kargo olarak yollayabilirsiniz.

- Projemizi arkadaşlarınıza, akrabalarınıza vs duyurarak daha geniş kitlelere ulaşmamızı sağlayabilirsiniz.

- Facebook, twitter, friendfeed ve bloglarınızda projemizi duyurarak ve sayfaya dair linki sosyal mecra hesaplarınızda paylaşarak destek olabilirsiniz.


Okul Bilgileri: HATAY'ın Reyhanlı ilçesine bağlı Karasüleymanlı Uzunköy İlköğretim Okulu

Kargo Adresimiz: Karasüleymanlı Uzunköy İlköğretim Okulu, Reyhanlı/HATAY


İletişim: mahmutadin@hotmail.com

2 yorum:

  1. Öncelikle duyarlılığınız için çok teşekkür ederim. Sizler sayesinde güzel bir kütüphaneye kavuşacağız inşallah. Okulumuz köy okulu olduğundan dolayı kargoyla ilgili sıkıntılarımız oluyor maalesef. Bizzzat şubeden ancak alabiliyor kargoyu. Kargo firmalarının çoğu köyümüze gelmiyor. Bu yüzden kargo bilgilerini mahmutadin@hotmail.com a yollarsanız çok sevinirim.

    Mahmut ADIN
    Proje Sorumlusu

    YanıtlaSil
  2. bende size yardımda bulunmamızı sağladığınız için teşekkür ediyorum mahmut bey. Bilgileri mail adresinize kitapları kargoya verdikten sonra yolladım, sanırım koli pazartesi elinize ulaşır.

    YanıtlaSil